Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Davis este noul tehnician al echipei Veszprem

prosport.ro
david davis veszprem

Veszprem traversează poate cea mai dificilă perioadă din ultimii ani, din punct de vedere al rezultatelor, astfel că a decis să renunţe la serviciile lui Ljubomir Vranjes şi să se orienteze către un alt antrenor. Noul tehnician ar putea fi anunţat chiar marţi, este vorba despre spaniolul David Davis, scrie Mediafax.

În ultima săptămână, echipa maghiară a mers pe un ”interimat”, însă oficialii clubului sunt gata să pună capăt unei astfel de variante. David Davis a sosit luni seara, la Veszprem, după cum informează Nemzeti Sport, pentru a discuta în detaliu posibilitatea de a antrena una din cele mai importante echipe din Europa.

Citește și: Italienii de la Fiorentina susțin că s-ar putea să-l fi găsit pe noul Adrian Mutu: Marko Pjaca poate călca pe urmele 'Briliantului'

David Davis (41 ani) este în prezent selecţionerul Egiptului – naţionala masculină - motiv pentru care a şi refuzat în vară o ofertă de a antrena echipa feminină CSM Bucureşti. În 2017, spaniolul s-a aflat pe banca tehnică a campioanei Macedoniei, Vardar Skopje, cu care a şi jucat finala Ligii Campionilor împotriva echipei Gyor. După încheiarea sezonului 2016-2017, Davis a rămas tot la Vardar, dar la echipa masculină, fiind antrenorul secund al lui Raul Gonzales.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.