Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Goffin, Kristina Mladenovic, Karen Hacianov şi Eugenie Bouchard confirmaţi pentru a disputa turneul de tenis Mutua Madrid Open Virtual Pro

australian open facebook
australian open general tenis

Belgianul David Goffin, Kristina Mladenovic (Franţa), rusul Karen Hacianov şi canadianca Eugenie Bouchard sunt cei patru noi jucători confirmaţi pentru a disputa turneul de tenis Mutua Madrid Open Virtual Pro, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Turneul, care va reproduce competiţia sub formă virtuală şi la care se vor înfrunta unii dintre cei mai buni jucători de tenis ai lumii de la domiciliile lor, ca urmare a restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, între 27 şi 30 aprilie, a confirmat deja 12 dintre participanţi: Rafael Nadal, Andy Murray, David Goffin, Karen Hacianov, John Isner, Lucas Pouille, la masculin, şi Kiki Bertens, Angelique Kerber, Kristina Mladenovic, Carla Suarez Navarro, Fiona Ferro şi Eugenie Bouchard la feminin.

Restul participanţilor urmează a fi anunţaţi în cel mai scurt timp, precum şi diferitele noutăţi ale competiţiei.

Citește și: Un cunoscut protestatar îl atacă dur pe Marcel Vela: Nu merge să pui securiști vechi în haine(grade) noi

David Goffin a ajuns până în sferturile de finală la ediţia din 2017, când a fost învins de Nadal. "Sunt foarte emoţionat să joc acest turneu virtual", a declarat jucătorul belgian.

La rândul ei, Kristina Mladenovic, care a fost învinsă în finala turneului de la Madrid din 2017 de românca Simona Halep (7-5, 6-7, 6-2), a afirmat că este foarte încântată să participe la prima ediţie a Mutua Madrid Open Virtual Pro.

"Cu toţii trebuie să ne adaptăm acestor timpuri dificile şi trebuie să apreciem această iniţiativă care va ajuta jucătorii cu dificultăţi economice", a spus Mladenovic.

Turneul, în replica virtuală a celui ATP/WTA patronat de Ion Ţiriac, va fi dotat cu premii de 150.000 de euro atât la masculin cât şi la feminin, iar câştigătorii vor decide ce sume vor dona jucătorilor în nevoie, plus 50.000 de euro ce vor fi destinaţi reducerii impactului social generat de Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.