Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

David Popovici, declarații savuroase: Eu mă regăsesc în această insectă. Michael Phelps era un rechin, eu nu sunt așa

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam David Popovici

Înotătorul David Popovici a acordat un interviu în Gazzetta dello Sport și când a fost întrebat de comparația cu marele Michael Phelps a dat un răspuns foarte interesant. Popovici a spus că Phelps era un adevărat rechin în bazin și își termina adversarii, dar el nu este un rechin ci mai degrabă o libelulă pentru că zboară rapid deasupra apei.

"Încerc să traduc învățăturile lui Michael Phelps, punctul meu de referință, în cotidianul meu. Am citit cartea sa No Limits de trei ori. El punctează, și sunt de acord, că nu trebuie să corespundem așteptărilor pe care le avem de la noi cu cele pe care alții le au de la noi.

Spunând că viețile fiecăruia sunt incomparabile cu ale celorlalți, nu s-a oprit niciodată să își atingă obiectivele, s-a antrenat și a muncit în continuare, încercând să își depășească limitele. Aici, muncă, muncă, muncă, dar și managementul presiunii: așa încerc să trag mai tare și să devin mai bun.

(n.r. Dacă Phelps a fost rechin, David Popovici e...) O libelulă. Pentru că este o insectă care zboară deasupra apei și se mișcă rapid. Este bizară alegerea ca animal, admit, însă mă regăsesc mai mult în într-o libelulă decât într-un prădător mare.

În ziua cursei, în piscină, dacă vă uitați la mine pe lângă ceilalți, nu sunt nici cel mai mare și nici cel mai musculos, însă știu cum să îi provoc pe ceilalți și cum să ating primul la finish. Libelula are o conformație specifică ce îi permite să se miște rapid și îmi place să cred că stilul meu este unul similar", a declarat David Popovici pentru Gazzetta dello Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.