Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Super-campionul David Popovici așa cum nu l-ai mai văzut/ Fotomodel pentru un super-brand sportiv

Inquam Photos / Alex Nicodim
Inquam David Popovici

David Popovici e deja un atlet de talie mondială, deși va împlini 18 ani, abia săptămâna viitoare, pe 15 septembrie, mai precis.

Dacă s-ar fi născut într-o altă țară, mai puternică din punct de vedere economic, cu siguranță, înotătorul legitimat la CS Dinamo ar fi avut deja foarte multe contracte de publicitate. În România, cu siguranță, el va primi multe sponsorizări, în următoarea perioadă, însă incomparabil cu nivelul pe care l-ar fi atins în SUA, Italia sau Australia, de pildă.

De remarcat că până să semneze cu niște branduri românești, David a semnat, la finalul anului 2021, cu „Arena“, o firmă producătoare de echipamente sportive pentru înotători. De aici și ședința foto pe care a realizat-o pentru acest brand.

content-image

David Popovici, fotomodel pentru Arena. FOTO: Matei Buta

În contul colaborării cu italienii de la „Arena“, David a acordat și un interviu pentru ei, într-o engleză impecabilă. Iată răspunsurile oferite de Popovici, în cadrul interviului.

*Despre ce înseamnă să fii un om de succes, remarcabil - E definit prin ce lași în urma ta. Eu îmi doresc să inspir oamenii să ducă o viață sănătoasă și să practice sportul. Asta înseamnă pentru mine un om de succes.

*Despre cum ajungi un om de succes - Necesită sacrificii și trebuie să fii special pentru asta. Nu cred că oricine poate atinge acest statut. Adică, nu cred că oricine are voința de a încerca să fie cu adevărat excepțional. Dacă oricine ar avea această voință, cum o am eu sau alții care au succes în domeniul lor de activitate, atunci poate încerca, într-un moment al vieții, să devină un om de succes.

*Despre foamea de succes - Sunt „înfometat“. Nu chiar acum, că tocmai am mâncat (râde). Dar am mare „foame“ de medalii, de a fi excepțional, de a fi o sursă de inspirație.

*Cum vrea să fie ținut minte - Cred că e cam devreme în cariera mea să mă gândesc la așa ceva. Dar, dacă aș primi această întrebare peste 10 ani, aș avea un răspuns clar. Momentan, sunt doar un tip care înoată repede și care e pasionat de ce face.

*Pericolul cel mai mare - Cred că, în trecut, au fost cazuri cu alții, aflați în situația mea de acum, care au comis greșeala de a fi copleșiți de atenția primită. Asta din cauza celebrității, din cauza banilor... Eu muncesc ca să nu pățesc așa ceva. Nu vreau să intru pe acel drum.

*Filmul preferat - Fight Club. E despre sănătatea mintală și cum nu trebuie niciodată să ignori vocile din capul tău. Și că nu trebuie niciodată să trăiești viața, așa cum își doresc alții pentru tine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.