Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Davide Nicola, concediat de pe banca tehnică a echipei Salernitana -Paulo Sousa, noul antrenor

ruetir.com
Paulo Sousa
La jumătatea lunii ianuarie, clubul anunţase demiterea lui Nicola după o înfrângere categorică în faţa echipei Atalanta Bergamo (2-8), dar proprietarul clubului, Danilo Iervolino, a produs o lovitură de teatru după ce l-a rechemat pe banca tehnică pe Davide Nicola, la doar două zile de la anunţul demiterii sale.

Suspansul a durat în cele din urmă mai puţin de o lună, în timp ce Salernitana, locul 16 în clasament, a fost învinsă de Hellas Verona (locul 18 în clasament şi prima retrogradabilă), luni, într-un meci capital pentru menţinere în Serie A. Cele două echipe sunt despărţite de doar patru puncte.

După un debut bun de sezon, clubul din Salerno a reuşit să acumuleze doar cinci puncte în ultimele zece etape de campionat.

Clubul a anunţat în cursul serii despărţirea de Davide Nicola (49 ani), care a intrat în inimile fanilor echipei după ce a reuşit o menţinere nesperată în primul eşalon, echipa aflându-se la preluarea mandatului său, în luna februarie a anului trecut, pe ultimul loc în clasament.

Totodată, Salernitana a anunţat că a ajuns la un acord cu portughezul Paulo Sousa pentru preluarea echipei, în perspectiva meciului de duminică cu Lazio Roma, echipa românului Ştefan Radu, din etapa a 23-a din Serie A.

Tehnicianul portughez, în vârstă de 52 de ani, este o veche cunoştinţă în Serie A, el antrenând Fiorentina (2015-2017), dar şi ca jucător în anii '90 la Juventus Torino şi Inter Milano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.