Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De-a râsu'-plânsu'! Preşedintele FRF nu crede că România poate organiza Cupa Mondială, deşi a participat la demersurile oficiale

gsp.ro
Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care a făcut parte din delegaţia României de la Salonic, unde s-a semnat Memorandumul pentru organizarea EURO 2028 şi a Campionatului Mondial din 2030, nu este încrezător în şansele României de a organiza Cupa Mondială, alături de Serbia, Bulgaria şi Grecia, transmite Mediafax.

„Noi, ca Federaţie, trebuie să ne apucăm serios de treabă. Acest memorandum este pentru CE 2028 şi CM 2030. Noi considerăm că acest Campionat Mondial 2030 nu este foarte realist şi atenţia noastră trebuie să se îndrepte mult mai mult către CE 2028.

CITEŞTE ŞI: Pisicile, mai mult decât animale de companie: Pot VINDECA mai multe boli

Anul viitor vom avea gata patru stadioane. Avem Arena Naţională, Craiova, Clujul şi tot în Bucureşti avem şi Ghencea. Pentru Campionatul Mondial, toate stadioanele trebuie să fie de peste 40.000 de locuri”, a declarat Răzvan Burleanu la ProTV, conform gsp.ro.

Sâmbătă s-a semnat Memorandumul de înţelegere între Guvernele Serbiei, României, Bulgariei şi Greciei pentru constituirea Comitetului iniţial de organizare, în vederea candidaturilor comune pentru organizarea Campionatului European din 2028 şi a Campionatului Mondial din 2030.

Pentru turneul final din 2030 s-au înscris deja ţările Uruguay, Argentina şi Paraguay, care vor candida de asemenea la comun. În cursă ar mai putea intra, tot la comun, Algeria - Maroc - Tunisia, Coreea de Sud - Coreea de Nord - Japonia - China şi Anglia - Scoţia - Ţara Galilor - Irlanda de Nord - Irlanda.

CITEȘTE ȘI: Nu doar lipsa calciului duce la OSTEOPOROZĂ! Iată care sunt ceilalți nutrienți .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.