Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce a blocat UEFA banii Astrei: S-a cerut control financiar

astra giurgiu campioana

UEFA a solicitat clubului din Giurgiu mai multe acte care să confirme că Astra nu are datorii către terţi pentru a debloca şi suma păstrată. De altfel, clubul a mai fost penalizat în trecut de UEFA tot pentru datorii. Astra a reuşit să stingă cea mai mare parte a datoriilor către jucători, dar problemele financiare nu au dispărut de la echipa care a reuşit o performanţă extraordinară prin calificarea în "şaiprezecimile" Europa League.

De altfel, inclusiv cei de la UEFA pun sub semnul întrebării sănătatea fiscală a campioanei României, motiv pentru care din cei 2,6 milioane de euro pe care trebuie să-i trimită la Giurgiu, 600.000 au fost blocaţi, potrivit Digisport. Aseară, Budescu , 0-0, că "Şumudică are dreptate, nu suntem respectaţi. Promisiunile făcute de conducere văd că nu sunt onorate, ceea ce este foarte urât", a declarat, la finalul meciului Astra-Roma, scor 0-0, Constantin Budescu.

Nemulţumirea fotbaliştilor este determinată de faptul că li s-au promis 80.000 de euro pe care jucătorii să-i împartă aşa cum doresc ei în cazul calificării echipei. Se stabilise deja câţi bani să ia fiecare om, de la masor la oamenii care lucrează la club, dar conducerea a venit ulterior cu anunţul că disponibili sunt doar 70.000 de euro. A fost momentul care a produs un nou scurt-circuit între echipă şi patronat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.