Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce a demisionat, de fapt, Ciprian Ciucu: culisele unui mare scandal în PNL (Surse)

www.facebook.com
ciprian ciucu

Ciprian Ciucu și-a dat demisia de la șefia PNL București. Oficial, el a spus că are foarte multe proiecte în Sectorul 6 și nu se mai poate ocupa de partea politică.

Citește și: Ciprian Ciucu a demisionat de la şefia PNL Bucureşti

Demisia lui Ciucu vine într-un context ciudat, în care toate partidele se pregătesc de alegerile locale din 2024. În această perioadă se testează candidați, se exprimă dorințe și pun la punct strategiile.

Conform surselor noastre, Ciprian Ciucu și-ar fi dorit să candideze la Primăria Capitalei, dar a intrat în conflict direct cu liderii centrali ai PNL, Nicolae Ciucă și Lucian Bode.

”Este supărat tare pe Ciucă și pe Bode”, ne-au explicat surse din PNL.

Ciucu le-a reproșat celor doi că nu-l susțin deloc, că nu ajută organizația PNL București și nu vin cu un plan concret pentru a câștiga Capitala.

De partea cealaltă, Nicolae Ciucă și Lucian Bode erau nemulțumiți de Ciprian Ciucu pentru că acesta nu s-ar fi implicat suficient și ar fi avut în gând să-l schimbe de la șefia PNL București.

Ce spune Ciprian Ciucu despre demisie

  • „Mi-am depus astăzi demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, așa cum știți, iar altele sunt în derulare. Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul și energia mea să le dedic oamenilor din #Sectorul6.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.