Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce a fost Irina Tănase la DNA și care ar putea fi legătura cu Liviu Dragnea (Antena 3)

Radu Pop
Libertatea.ro
dragnea irina tanase

Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea a fost audiată, vineri, la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Irina Tănase a fost întrebată de procurori despre apartamentul în care s-a mutat fostul lider PSD după ce a ieșit din închisoare, potrivit unor surse citate de Antena 3.

DNA a deschis un dosar penal in rem după ce jurnaliștii de investigație de la Rise Project au scris că Irina Tănase a investit anul trecut peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi, spun sursele citate:

  • În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, ea a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului. În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban în județul Ilfov. Achizițiile au fost făcute înainte și după ce Dragnea a intrat la pușcărie. Toate din veniturile de mediator ale Irinei Tănase, potrivit Rise Project.

Apartamentul de lângă Palatul Parlamentului, cumpărat de Irina Tănase, este apartamentul în care a mers Liviu Dragnea imediat după ce a ieșit din închisoare.

Potrivit Antena 3, procurorii care instrumentează acest caz ar fi lucrat și la alte dosare ale lui Liviu Dragnea.

Sursa citată afirmă că există speculații potrivit cărora procurorii verifică dacă nu cumva banii folosiți de Irina Tănase provin din activități verificate în dosarul Tel Drum, situație în care fosta iubită a lui Dragnea ar putea fi considerată complice.

Imagini cu apartamentul vizat de ancheta DNA:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.