Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce a rămas Ghiţă în Comisia SRI din Parlament: Explicaţia ciudată a PSD

gandul.info
ghita sebastian

Deputatul Sebastian Ghiţă a rămas membri în Comisia de Control a SRI din Parlament, pe un loc al PSD, deşi patronul RTV şi-a dat demult demisia din partid. Social-democraţii au o explicaţie cel puţin ciudată pentru acest fapt.

Miercuri seara, la Antena 3, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a încercat să explice faptul că social-democraţii au păstrat într-o poziţie cheie un deputat plecat din partid. Potrivit lui Ştefănescu, în momentul în care s-a pus problema eliberării unui loc în Comisia de control a SRI, niciun parlamentar de la PSD nu a dorit să-i ia locul lui Ghiţă.

Explicaţia lui Codrin Ştefănescu a stârnit amuzamentul senatorului PNL Ben-Oni Ardelean, prezent şi el în platoul Antena 3. Acesta a apreciat afirmaţia liderului PSD ca fiind "o poantă", în condiţiile în care calitatea de membru în diverse comisii este un element-cheie pentru jocurile politice din Parlament.

Deputatul Sebastian Ghiţă, prieten cu fostul premier Victor Ponta, a demisionat din PSD după alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014. Ulterior, acesta a fost acuzat că face în continuare jocurile în interiorul partidului şi chiar participă la unele şedinţe.

Vezi şi: Antifrauda anchetează legăturile dintre Asesoft și Hexi Pharma

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.