Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce alegeri prezidențiale în septembrie? Marcel Ciolacu: 'Am luat o decizie de a nu bloca România'

captura video
marcel ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri, cu privire la prezidențialele din septembrie, că această decizie a fost luată pentru a nu bloca România. „În decembrie se suprapuneau prea multe alegeri”, a punctat liderul PSD.

„Am fi avut în decembrie trei rânduri de alegeri în trei duminici consecutive”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă la aceste negocieri au fost discuții despre o funcție viitoare pentru Klaus Iohannis.

„Nu, discuțiile au fost în interiorul celor două partide. Discuțiile au fost despre cum ar fi mai bine pentru ca lumea să se prezinte la vot. Am fi avut la finalul lunii decembrie o suprapunere cu alegerile generale. Categoric, erau trei duminici la rând. O duminică nu puteam pentru că era Ziua Națională a României, sâmbătă era Sf. Andrei. Să ne amintim că luna decembrie este cea mai încărcată guvernamental și politic. (...) Și am luat o decizie de a nu bloca România și accesul românilor să fie cât mai larg. Dacă doriți părerea mea, aș fi mândru ca român ca președintele României să ocupe o funcție la nivel european”, a spus liderul PSD.

Liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au anunţat, miercuri, că s-a ajuns la un consens pe tema comasării alegerilor, iar europarlamentarele şi localele vor avea loc în 9 iunie. Cei doi preşedinţi au sosit împreună în sala Nicolae Bălcescu din Palatul Parlamentului, însoţiţi de principalii lideri ai celor două formaţiuni. Aceştia s-au aşezat în primele rânduri, în general alterând - PNL, PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.