Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce au fost eliminați elevii lui Mircea Lucescu din Champions League

DigiSport
Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev, consideră că lipsa de experienţă a reprezentat un factor decisiv în ratarea calificării în faza următoare a actualei ediţii a Ligii Campionilor la fotbal.

  • "Am dominat astăzi, am jucat foarte bine, dar ne-a lipsit agresivitatea pentru a marca. Din păcate, din cauza lipsei de experienţă, nu începem cu încredere şi cedăm. Apoi devenim mai încrezători, dar lipsa de experienţă este o problemă", a spus tehnicianul român la finalul meciului pierdut în deplasare de ucraineni, în faţa formaţiei portugheze Benfica Lisabona (scor 0-2).
  • "Cred că fotbalul nostru a crescut în calitate, comparativ cu meciurile anterioare. I-am rugat pe băieţi să rămână la nivelul pe care l-au demonstrat în reprizele secunde ale meciurilor noastre împotriva lui Bayern şi Benfica. S-au descurcat destul de bine şi împotriva Barcelonei. Din păcate, golurile primite prea devreme sunt o problemă. Este greu să revii în joc după aceea", a adăugat Lucescu.
  • "Acum avem aproximativ o jumătate de an pentru a câştiga campionatul şi cupa naţională. Este suficient acest timp pentru a construi o echipă capabilă să învingă cluburi de top? Nu este atât de uşor. Nu este atât de rapid. Este vorba de spre progres, muncă asiduă, căutarea talentelor. Jucătorii trebuie să aibă încredere în ceea ce spun eu, în ei înşişi şi unii în alţii", a mai spus antrenorul lui Dinamo Kiev.

Campioana Ucrainei s-a clasat pe ultimul loc în Grupa E a Ligii Campionilor, cu un singur punct, fiind eliminată astfel din competiţiile europene în acest sezon. Liderul grupei, Bayern Munchen (18 puncte) şi ocupanta locului secund, Benfica Lisabona (8 puncte), merg în faza următoare a competiţiei, în timp ce ocupanta poziţiei a treia, FC Barcelona (7 puncte), va continua în Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.