Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce Dragnea și Tăriceanu refuză semnarea moțiunii de cenzură inițiate de PRU

Bogdan Diaconu

Președintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a avut un scurt comentariu pe pagina de Facebook cu privire la moțiunea inițiată de partidul său: „Ca să intelegem mai bine de ce Dragnea și Tariceanu refuză semnarea moțiunii de cenzură inițiate de Partidul România Unită”, a scris acesta. Acesta face trimitere la un articol semnat de jurnalistul Ion Cristoiu în care spune că Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu sunt “adevărații responsabili de pîrjolirea țării de către hoarda lui Dacian Cioloș”.

"Moţiunea ar fi avut rostul de a lua Guvernului Dacian Cioloş instrumentele prin care provoacă Dezastrul ţării pe ultima sută de metri de guvernare.
Dacă Moţiunea trecea, Guvernul Dacian Cioloş devenea ceea ce trebuia să fie prin mandatul dat de Parlament anul trecut:
Un guvern interimar, cu puteri limitate la administrarea treburilor curente şi pregătirea algerilor.
Depunerea Moţiunii de cenzură era nu numai un act cerut de Interesul naţional, dar şi un act în concordanţă cu criticile publice aduse Guvernului Dacian Cioloş de către PSD şi ALDE, toate concentrate pe adevărul că fiecare zi care trece e o nouă zi de Dezastru.”, scrie jurnalistul pe blogul său.

Curtea de Conturi taie conducta de informații pentru DNA

Ion Cristoiu mai spune că motivul real pentru care Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au anunţat că nu mai depun Moţiunea de Cenzură este unul "tipic politicianismului de varză murată din Moldo-Valahia. Guvernul Dacian Cioloş trebuie lăsat să continue pîrjolirea ţării. ”

„În locul unei Moţiuni de Cenzură, care i-ar fi luat Instrumentul Ordonanţelor de urgenţă, Liviu Dragnea îl invită pe Dacian Cioloş să-şi facă publicitate electorală de la tribuna şedinţei comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

O premieră în istoria postdecembristă.

Înainte de a merge la Parlament Dacian Cioloş a fost la Guvern unde a mai trîntit ţării, în nas, încă 3 (trei) ordonanţe de urgenţă.
La tribuna Parlamentului Dacian Cioloş a făcut ceea ce ar fi făcut orice politician căruia adversarul îi face cadou o asemenea pleaşcă.
De a-şi face publicitate electorală”, a scris acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.