Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce este important să alegi o agenție SEO competentă și cum o recunoști?

iAgency
online CEO

O agenție SEO este o companie / firmă ce activează în domeniul marketingului digital, fiind specializată, mai exact, în furnizarea de servicii de optimizare pentru motoarele de căutare – Search Engine Optimization.

Obiectivul principal pentru o astfel de agenție este să își ajute clienții, deținători de site-uri web / business-uri digitalizate, să își îmbunătățească vizibilitatea online prin intermediul rezultatelor organice ale motoarelor de căutare. Cel mai relevant motor de căutare în acest sens este nimeni altul decât... Google.

O asemenea performanță se realizează prin implementarea unor strategii și tactici de optimizare complexe, care vizează atât aspectele tehnice ale unui site web, cât și conținutul acestuia.

Este important să alegi o agenție SEO – iAgency – cu experiență și cu o echipă de specialiști desăvârșiți în domeniu, deoarece optimizarea pentru motoarele de căutare nu numai că este o practică deosebit de complexă, ci se află și în continuă schimbare.

O agenție SEO competentă te poate ajuta să obții rezultate semnificative în ceea ce privește vizibilitatea online și traficul pe site-ul tău web, prin serviciile integrate oferite, precum:

  • Analiza și auditul SEO: Agenția va efectua o analiză detaliată a site-ului tău pentru a identifica problemele tehnice și de conținut ce pot afecta poziționarea în Google.
  • Optimizare on-page: Agenția va optimiza conținutul, structura site-ului, meta tag-urile și alte elemente similare pentru a crește relevanța paginilor web în raport cu anumite cuvinte cheie.
  • Construirea de legături externe (link-building): Aceeași agenție SEO va dezvolta o strategie de construire a unor legături de calitate către site-ul tău (link-uri externe), provenind de pe alte site-uri web relevante și valoroase ca DA (Domain Authority). Acest lucru poate îmbunătăți, implicit, autoritatea site-ului tău în ochii motoarelor de căutare.
  • Optimizare pentru dispozitive mobile: O agenție competentă se mai poate asigura că site-ul tău web este optimizat pentru utilizarea pe dispozitive mobile. Acest aspect este crucial în prezent pentru clasamentul rezultatelor de căutare, întrucât Google acordă o importanță majoră experienței mobile.
  • Monitorizare și raportare: Agenția colaboratoare poate furniza rapoarte periodice privind performanța site-ului web în căutările organice și poate ajusta strategia în funcție de rezultate.
  • Consultanță și strategie de business: Nu în ultimul rând, specialiștii cu adevărat competenți îți pot oferi inclusiv consultanță și orientare cu privire la dezvoltarea business-ului tău online, din punctul de vedere al marketingului digital, pe termen lung.

content-image

De asemenea, mai poți recunoaște o agenție competentă și după portofoliul său de clienți variați și susținuți online în egală măsură, de-a lungul timpului (și până în prezent, chiar). În cazul iAgency: Provident Financial Romania, DecoPlast, Clinicile Dr. Leahu, Melkior Professional, BeiCeVrei, Favi, Veloteca etc.

Totodată, este vital ca o agenție SEO competentă să fie și o agenție... modernă, ancorată în prezent și permanent „updatată” în ceea ce privește trendurile din mediul online și nevoile / interesele utilizatorului.

În 2023, SEO presupune un mix fin, dar deosebit de complex, între branding și strategii de comunicare! Specialiștii iAgency.ro își propun, și chiar reușesc, să schimbe tehnicile clasice de Search Engine Optimization – poziționându-se drept o agenție interactivă, competentă, care integrează diverse elemente de e-marketing pentru ca fiecare client să facă performanță în mediul online și să aibă vânzări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.