Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce NU a ÎNCĂLCAT premierul Mihai Tudose codul de conduită al Guvernului

Mihai Tudose a votat, alături de ceilalți miniștri ai săi, în ultima ședință de guvern, un cod de conduită al executivului. Conform acestuia, cei care îl încalcă, riscă sancțiuni stabilit de guvern.

Primul care l-a încălcat e chiar premierul Tudose. Asta, dacă ne luăm după o parte a presei. Conform acuzațiilor, Tudose a participat la un eveniment de prezentare a unei activități comerciale, când a fost la lansarea unui hotel de 5 stele, la Mamaia. În codul de conduită votat joi se prevede că membrilor executivului ''le este interzis sa permita utilizarea numelui sau imaginii proprii in actiuni publicitare pentru promovarea unei activitati comerciale.''

Citește și: Mutare bombă! Cine va cumpăra Banca Românească de la National Bank of Greece

Însă, Tudose nu poate fi acuzat că a încălcat codul pentru că vizita la Mamaia a avut loc marți, iar adoptarea codului de conduită în cadrul ședinței de guvern a avut loc joi, așadar la două zile distanță. De altfel, la eveniment au mai participat, printre alții, și ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, și șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

De altfel, premierul a oferit și o explicație, vineri, la Chișinău. "Evenimentul la care faceţi referire, şi care nu ştiu de ce este subiect la Chişinău, a fost o întâlnire cu operatorii din turism care s-a desfăşurat într-un hotel, că de asta sunt operatori din turism. Restul, puteţi specula cât vreţi!", a declarat Mihai Tudose.

Citește și: Dezvăluiri din interior! PSD pregătește un nou proiect bombă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.