Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce nu are serviciu Dacian Cioloș și din ce bani spune că trăiește: 'Sigur că n-o să ţină la infinit'

Inquam Photos / Octav Ganea
dacian ciolos

Dacian Cioloş spune că acum trăieşte din banii pe care i-a pus deoparte atunci când era comisar european şi avea o indemnizaţie consistentă.

Întrebat la Digi FM din ce trăieşte azi, Dacian Cioloş a răspuns: ”Din rezervele pe care le-am acumulat din banii pe care i-am pus deoparte cât timp am fost comisar european şi cât am avut un salariu consistent. (...) Am convenit cu soţia să folosim acum banii ăştia ca să pot să mă dedic fără să am genul acesta de constrângeri şi fără să fac compromisuri. Sigur că n-o să ţină la infinit, dar atâta timp cât ne ţin curelele”.

Lovitură mare dată de un cunoscut om de afaceri: Magistrații au decis eliberarea sa condiționată, la aproape un an după ce a fost închis

”Mi s-a dat o indemnizaţie o perioadă dar am avut şi restricţii şi n-am avut voie să lucrez în sectorul privat în companii sau cu companii sau pentru companii sau în interesul unor companii care au interferenţă cu agricultura şi cu politica agricolă”, a mai explicat Cioloş, potrivit news.ro.

El a spus că, de altfel, şi soţia sa, care este tot inginer agro-economist, când a încercat să se angajeze în acest domeniu nu a putut din cauză că el era comisar european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.