Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce REFUZĂ Mircea Lucescu naţionala României?

Mircea Lucescu a dezvăluit de ce nu mai vrea cu niciun chip să revină la naţionala României. Acesta a fost dorit în mai multe rânduri ca selecţioner. "Dacă îmi dați mulții ani pe care îi mai aveți de trăit, să zicem vreo 10 ani așa, poate că m-aș întoarce la echipa națională! Sînt alții mai tineri care se pregătesc pentru așa ceva! Pe urmă eu vreau să rămîn în istoria fotbalului românesc ca un om care a fost dat afară după o victorie cu 4-0! De ce trebuie să o iau de la capăt acum?! În plus, aici problema este de altă natură. Ne trebuie o lege a sportului ca să pună la punct posibilitățile de ajutor date echipelor noastre. Dacă nu, se prăpădesc de la an la an. Dispar echipe cu istorie extraordinară! Atîta timp cât municipalitățile nu vor ajuta echipele de fotbal va fi foarte greu ca ele să rămînă în picioare pentru că cei care investesc vor să câștige, iar în fotbal nu se cîștigă.

Mai mult, trebuie să se strârnească prezența copiilor într-un fenomen sportiv, care dă în primul rînd sănătate. N-am mai avea tragedii de genul care au fost, în sensul în care ei acum se refugiază în discoteci...

Ar rămâne pe terenul se sport, indiferent ce disciplină ar face. Nu se înțelege că fenomenul sportiv e extrem de important ca și sănătatea. Pentru că atîta timp cât te duci pe terenul de sport nu te duci la spital!", a declarat Lucescu la sosirea pe aeroport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.