Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce şi-a şters purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis contul de Facebook

tatiana niculescu bran

Decizia purtătoarei de cuvânt a lui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, de a-şi şterge contul de Facebook a devenit rapid o ştire pe site-uri şi la TV. Decizia acesteia a dat drumul la speculaţii, mai ales după ce, iniţial, colaboratoarea lui Iohannis a şters doar câteva "postări" pe pagina personală. Explicaţia pentru gestul radical vine într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

Tatiana Niculescu Bran susţine că, imediat după ce s-a aflat că va fi purtătoare de cuvânt, a fost invadată de tot felul de cereri, iar comunicarea cu publicul nu va mai putea fi făcută la fel ca până acum pe pagina personală.

"Cu ocazia nominalizării mele, micul meu cont personal de Facebook a fost invadat de tot felul de oameni care-mi cer, de exemplu, unii să rezolv rapid problema corupţiei sau mi se trimit CV-uri să fac angajări la Cotroceni. A fost o confuzie generală, dar, sigur, în logica asta postelectorală se întâmplă lucruri hazlii. Eu acolo nu mai pot să mai scriu ce scriam înainte sau să-mi promovez cărţile. Va trebui să creez o pagină de Facebook a purtătorului de cuvânt şi care să fie o ramură a acestei structuri digitale şi nu numai, a Administraţiei Prezidenţiale în ceea ce priveşte comunicarea", a declarat Tatiana Niculescu Bran.

Aceasta a lămurit şi chestiunea anunţului de acceptate a propunerii lui Iohannis, care a fost făcut tot pe Facebook. Purtătoarea de cuvânt a declarat că a fost vorba despre un scenariu pus la punct cu preşedintele ales. Klaus Iohannis i-a propus funcţia de la Cotroceni, iar scriitoarea urma să dea un răspuns pe reţeaua de socializare.

Vezi şi: A renunțat Tatiana Niculescu Bran la ceea ce i-a propus Klaus Iohannis? Decizie radicală

OFICIAL - Iohannis şi-a ales purtătorul de cuvânt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.