Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ce trebuie să ții cont când ai de efectuat investigații imagistice

Radu Pop
rmn sanador

Investigațiile imagistice sunt esențiale pentru diagnosticarea și monitorizarea celor mai multe afecțiuni. Pentru a avea însă garanția unui diagnostic precis, este nevoie de echipamente moderne și de o echipă medicală experimentată. Utilizarea tehnologiilor medicale inovatoare și a echipamentelor performante de radiologie și imagistică medicală are beneficii semnificative pentru pacienții cu diverse afecțiuni complexe, dar și pentru persoanele care efectuează investigații imagistice de rutină, la care pot fi descoperite din timp eventuale boli aflate în stadii de început.

Pentru echipamente imagistice de ultimă generație, care facilitează obținerea rapidă a unui diagnostic exact și pentru monitorizarea eficientă a oricărei afecțiuni, pacienții se pot adresa cu încredere în Clinica SANADOR Floreasca. Pot beneficia aici de cele mai moderne echipamente RMN, CT și de radiologie digitală.

Sistemul RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida este un echipament inovator, foarte performant, dotat cu senzori Biomatrix, care oferă imagini precise, de înaltă rezoluție, ale zonelor scanate, iar procedeul de evaluare nu este afectat de mișcările respiratorii ale pacientului, cum se întâmplă la sistemele RMN anterioare. Mai mult, acest model poate scana în detaliu zona afectată fără a fi nevoie de repoziționarea pacientului. Siemens Magnetom Vida 3T poate identifica o multitudine de parametri esențiali în diagnosticarea unei afecțiuni și poate monitoriza funcțiile vitale în timp real. Puterea câmpului magnetic de 3 Tesla este cea mai mare recomandată pentru uz clinic și permite reducerea considerabilă a timpului necesar pentru investigație, comparativ cu aparatele obișnuite, cele mai multe de 1,5 Tesla.

Tomografia computerizată (CT) este o altă investigație imagistică prin care pacientul poate fi diagnosticat și apoi monitorizat, oferind imagini precise ale organelor interne, ale oaselor, ale țesuturilor moi și ale vaselor de sânge. Echipamentulul CT Somatom Definition Edge 128 slice din Clinica SANADOR Floreasca prezintă beneficii importante pentru pacienți: imagini precise, de cea mai bună calitate, cu rezoluția maximă pentru acest tip de imagistică, permițând evaluarea detaliată a organelor, inclusiv a cordului și a elementelor vasculare.

Sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact disponibil în Clinica SANADOR Floreasca este conceput special pentru confortul pacientului. Cu un design ergonomic modern, Siemens Multix Impact oferă cicluri de imagini rapide, precise și programe preorganizate, care îi permit medicului efectuarea unei evaluări ample și exacte într-un timp foarte scurt. Pacientul se bucură de un confort sporit datorită camerei de poziționare cu glisare liberă, ce asigură poziționarea precisă a pacientului.

În Clinica SANADOR Floreasca, pacienții pot beneficia și de analize medicale, ecografii și consultații medicale în peste 40 de specialități, serviciile de cea mai bună calitate fiind acordate de o echipă medicală experimentată și foarte competentă.

Aflați mai mult despre examenele imagistice disponibile în Clinica SANADOR Floreasca și solicitați o programare accesând acest link!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.