Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De față cu Nadia Comăneci, Simona Halep anunță: 'Încerc să mă autodepăşesc. Am încercat să devin agresivă'

Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în turul secund la US Open, la finele unui meci muncit, contra jucătoarei din SUA, Nicole Gibbs, scor 6-3, 2-6, 6-2, în mai puţin de două ore joc petrecute pe Louis Armstrong Arena, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluire. Fiul unui general comunist, ajuns lider USR-PLUS!

Sub privirile Nadiei Comăneci, constănţeanca şi-a făcut încălzirea pentru partida din faza următaore, contra sportivei Tylor Townsend, pe care a învins-o de trei ori din tot atâtea dispute. La puţin timp după triumful din runda inaugurală, fostul nr.1 WTA a urcat în studioul Eurosport, unde a fost bombardată cu întrebări de legendarul Mats Wilander şi de Barbara Schett. Tonică şi cu toate vorbele la ea, Simona a dezvoltat mai multe subiecte.

Citește și: Schimbare radicală! Un celebru lanț de hypermarket renunță la acest produs

"Lucrez la mai multe capitole, atitudinea devine esenţială. Încerc să mă autodepăşesc. Am pierdut la US Open în runda inaugurală la ultimele două ediţii, aşa că sunt foarte fericită, mă concentrez doar să o iau pas cu pas, nici nu ştiu care ar putea fi traseul spre finală. Vreau doar ca supervizorul să mă anunţe ora la care trebuie să joc", a punctat campioana de la Wimbledon.

Citește și: Anunț în toiul nopții al lui Alexandru Cumpănașu! Ce va înființa – Proiectul prezentat azi

Şi cum atunci când îl ai în faţă pe starul suedez nu poţi să evadezi uşor din studio, Halep a dezvăluit, pe larg, şi tactica abordată în confruntarea cu Gibbs. "Am încercat să devin mai agresivă şi să închei repede punctele. M-am străduit să-mi fac jocul de pe fundul terenului, să construiesc cu ştiinţă punctele, apoi să atac şi să tranşez schimburile la momentul oportun", a mai explicat Simona Halep, în studioul Eurosport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.