Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deși Viorica Dăncilă a dat ORDIN ca parlamentarii PSD să stea în bănci, un lider le ordonă să pună mâna pe bile: 'Vor vota împotriva moţiunii de cenzură'

Inquam Photos/ Octav Ganea
congres PSD

Viorica Dăncilă a declarat că liderii PSD au decis, în CEX, ca parlamentarii partidului să fie în sală în timpul votării moțiunii de cenzură, dar să stea în bănci. Se pare că nu toți liderii județeni au aflat de deciziile din CEX. Astfel, preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, susţine că toţi cei patru parlamentari din Braşov vor vota la moţiunea de cenzură și nu vor sta în bănci. Dunca spune că oamenii săi vor vota împotriva moțiunii, dând asigurări că demersul opoziţiei este sortit eşecului.

"Organizaţia PSD Braşov are patru parlamentari. Am discutat cu fiecare în parte şi toţi vor vota împotriva moţiunii de cenzură. Acesta este mandatul pe care îl au din partea noastră şi suntem siguri că la fel vor proceda toate organizaţiile judeţene ale PSD. Moţiunea nu va trece! Vă asigur că moţiunea de cenzură este un demers sortit eşecului, la fel ca toate moţiunile depuse de opoziţie împotriva Guvernului Dăncilă. În ciuda manipulărilor lansate de autori, sprijinul de care se bucură susţinătorii acesteia este mult mai redus", a precizat preşedintele PSD Braşov, într-un comunicat de presă.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

Marius Dunca critică demersul opoziţiei, precizând că este vorba de o "mascaradă politică", dar şi textul moţiunii de cenzură, despre care spune că nu conţine nici un argument solid şi că este lipsit de cifre concrete şi de substanţă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.