Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De la Bruxelles, Victor Negrescu reacționează, după ce Rareș Bogdan a numit PROSTITUATE mii de românce: 'Îi desconsideră pe români'

Facebook
rares bogdan

Aproape un milion de români s-au întors în țară, de la declanșarea pandemiei, iar dintre aceștia ”70.000 nu se știe cu ce s-au ocupat în afara țării. Între 8.000 și 10.000 sunt prostituate care s-au întors în țară. Câteva mii sunt șuți, în afara țării. Sunt cifre oficiale.”, a spus Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte și europarlamentar PNL.

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, îi cere colegului său din Parlamentul European să își prezinte scuzele celor pe care i-a jignit și a anunțat că nu va mai participa la niciun eveniment cu Rareș Bogdan până când acesta nu se va dezice de ce a declarat.

Citește și: Se impune în România! După 15 mai, toată lumea va trebui să facă asta

”Declarațiile lui Rareș Bogdan sunt jignitoare pentru români în general, nu doar pentru cei din diaspora. Nu poți generaliza în acest fel, nu poți să arunci cu cifre și sintagme în această manieră. Mai mult, o astfel de declarație, care să vină din partea unui membru al Parlamentului European, este denigratoare pentru instituțiile europene și pentru noi toți cei care trebuie să reprezentăm România în afara țării. Cum te poți lupta pentru drepturile românilor în UE când tocmai un reprezentant important al partidului de guvernare îi desconsideră pe români? Ca român, care a trăit mai mulți ani în străinătate, voi refuza participarea la orice acțiune sau eveniment la care Rareș Bogdan va participa (fizic sau prin videoconferință), până în momentul în care nu își va cere public scuze. Am criticat inclusiv colegii care au avut derapaje și voi face la fel de fiecare dată când există astfel de derapaje. Primul pas spre un alt fel de politică începe prin a-i respecta pe români.”, a anunțat Victor Negrescu.

Citește și: Document. În timpul stării de urgență, Monica Anisie a emis un Ordin care îi vizează pe copiii din mediul preuniversitar! Șefa Educației, măsuri în privința învățământului on-line .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.