Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De la 'găinile care fac ouă roșii' la 'ce este Iisus': Ce au căutat românii, pe Google, de Paște

google

Curiozităţi ciudate ale românilor în zilele de sărbătoare. Google scoate la iveală ceea ce ne dorim să aflăm de Paşti. Şi rezultatele sunt extrem de surprinzătoare. Portalul de turism Concediu.com a incercat sa afle ce cauta romanii pe Google de Paste, pentru a le prezenta oferte cat mai tentante.

Citeşte şi: Situaţie explozivă în Turcia: Se cere anularea referendumului

Pe langa "Paste in Bucovina" ori "Paste in Maramures", multi sunt curiosi sa afle unde pot gasi "gainile care fac oua rosii", "ce este Iisus" sau "cand e Pastele Cailor", conform profit.ro. Romanii au cautat pe internet, in aceasta perioada, de 3-4 ori mai mult vacante de Paste in Romania decat in strainatate, inclusiv Bulgaria.

Citeşte şi: DOLIU O legendă a muzicii a încetat din viaţă: Moarte în condiţii ciudate / VIDEO

Constatand interesul mare pentru Paste in Romania, cei de la Concediu.com au incercat sa afle, mai in amanunt, ce cauta, mai exact, romanii in aceasta perioada. Astfel de informatii i-ar fi ajutat sa se centreze pe ofertele cu cel mai mare potential. Pe langa faptul ca se cauta "Paste in Bucovina", in Maramures sau in zona Sibiului, din cercetarile portalului a reiesit ca multi romani au incercat sa afle unde pot gasi "gainile care fac oua rosii" sau "cand e Pastele Cailor". Madalin Mancila a constatat ca pentru multi, pastele si-a pierdut semnificatia religioasa, atata vreme cat exista destui pe care ii intereseaza "ce este Iisus". Nu "cine este", ci "ce este". Dar pe primul loc in topul cautarilor amuzante raman "gainile care fac oua rosii".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.