Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De la om al străzii la milionar: Povestea unui tânăr de 23 de ani

digi-world.tv
Harry Sanders

Harry Sanders, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a trăit câțiva ani fără să aibă un serviciu și o casă, însă acum a ajuns milionar și a vorbit despre cum a reușit să-și transforme o pasiune într-o afacere care îi aduce bani.

Harry Sanders are 23 de ani și trăiește în Australia. În urmă cu câțiva ani, când avea doar 17 ani, părinții lui au divorțat. Astfel, a ajuns într-o situație disperată, fără să aibă job, casă sau pe cineva care să-l sprijine.

”Nimeni nu-și imaginează vreodată că va ajunge să trăiască pe străzi. Nici eu nu mi-am imaginat, deși nu veneam dintr-o familie sănătoasă. Câteva schimbări m-au adus într-o situație disperată.”, a povestit el pentru Mirror.

În acea perioadă, singurul lucru pe care-l deținea Sanders era StudioHawk, o companie de optimizare SEO, pe care o înregistrase încă de pe băncile școlii. Astfel, fără să stea pe gânduri, el a încercat să o relanseze și a avut succes. Acum, compania deținută de el este estimată la 5,83 milioane de lire sterline.

De asemenea, tânărul susține că întreaga lui călătorie a fost o adevărată ”nebunie”.

”Să pleci de la nimic și să ajungi aici a fost o cursă nebună. E ireal să mă urc în avion și să fac o mulțime de lucruri, mai ales că acum câțiva ani mă chinuiam să câștig zece dolari ca să-mi iau mâncare.”, mărturisea el, relatează Digi-world.tv.

Studiohawk este o agenție specializată pe optimizarea motoarelor de căutare de pe internet, care ajută site-urile să devină mai vizibile pe internet și, la rândul lor, să dezvolte mai multe afaceri. Iar Sanders spune că și-a dezvoltat această companie în urma unui job part-time, însă a fost determinat să reușească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.