Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De necrezut: Cum a reacționat Ponta când a aflat că UDMR nu-l susține în turul II

ponta nervos

Candidatul PSD-UNPR-PC la Preşedinţia României, Victor Ponta, consideră că decizia Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR) de a lăsa electoratul de etnie maghiară să voteze cum crede de cuviinţă este foarte bună. 

'Am văzut decizia colegilor noştri de la UDMR şi cred că este o decizie foarte corectă. Au spus - nu îl susţinem pe dl Iohannis pentru că nu a spus niciodată în ce măsură apără drepturile minorităţilor, lăsăm fiecare dintre alegătorii noştri să voteze cum cred că este bine. Vreau să spun un lucru, o să-i reprezint pe toţi cetăţenii români indiferent de regiunea din care provin, de etnia lor, de religia lor, cât timp sunt români, cât timp se simt cu adevărat români eu mă simt obligat faţă de ei, şi asta voi face după 16 noiembrie', a declarat joi Victor Ponta, la o întâlnire cu liderii Partidului Social Democrat (PSD) şi Partidului Liberal Reformator (PLR) din Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud.

Reacția premierului vine după ce au existat voci care anunțau o ruptură a alianței de la guvernare, prin scoaterea UDMR din structura Executivului.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat joi că formaţiunea politică pe care o reprezintă le va recomanda alegătorilor proprii să voteze la al doilea tur de scrutin potrivit propriilor convingeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.