Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu întârziere, CNAIR a inaugurat, în NOAPTE, 3,3 kilometri de pe autostrada A 3 - FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam autostrada urabana A3

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au recepționat, vineri seara, lucrările la sectorul de autostradă București - Ploiești, km 0+000 (Intersecție Petricani) - km 3+325, Nod Centură București și Nod Moară Vlăsiei, informează mediafax.

„Cei 3,3 km se vor alătura altor circa 3,2 km deja finalizați, din apropierea strada Popasului și până la Centură. În total, cei circa 6,5 km de la Centură și până în șoseaua Petricani vor avea câte trei benzi pe sens (fără bandă de urgență) și două noduri: la intersecția cu Popasului și un sens giratoriu la intersecția cu strada Gherghiței”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Evgeni Trefilov, antrenorul Rusiei, spune de cine îi e FRICĂ, înainte de meciul cu România: Dacă vom găsi modul în care să le depășim, atunci vom învinge

La intersecția cu Șoseaua Petricani autostrada se va termina într-o intersecție în „T” semaforizată, cu bretele dedicate pentru virajul la stânga, atât de pe autostradă, cât și de pe Șoseaua Petricani.

Proiectarea și execuțiaacestui sector de autostradă au fost făcute de Asocierea Aktor - EuroContruct Trading 98 pentru 129,18 milioane de lei fără TVA.

Lucian Șova, ministrul demisionar al Transporturilor, a anunțat, la data de 26 noiembrie, că această bucată de autostradă din A3, de la intrarea în București, va fi gata până la 1 decembrie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.