Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De sâmbătă apare un nou post TV în România

smartradio.ro
telecomanda tv seriale filme netflix

Postul Warner TV va fi lansat oficial în România pe 23 octombrie, luând locul TNT în grila de canale. Warner TV aduce telespectatorilor conţinut premium, blockbustere şi seriale apreciate în întreaga lume, relatează News.ro.

Producţii grandioase precum trilogia „Stăpânul Inelelor” (”The Lord of the Rings”), „Cavalerul Negru” (”The Dark Night”), „Sucker Punch: : Evadare din realitate” (”Sucker Punch”), maraton „Destinaţie Finală” (”Final Destination”) şi „Coşmar pe Elm Street” (”A Nightmare on Elm Street”), dar şi filme care au făcut istorie, precum „Dirty Dancing” şi „Operation Pacific”, se vor regăsi în grila Warner TV România.

În program vor continua să fie disponibile serialele „Echipa de Şoc”, „Magnum, P.I.”, „Hercule” şi „Xena, prinţesa războinică”, dar şi „Narcos”.

Warner TV a fost deja introdus cu succes în Franţa şi Germania şi se poziţionează astfel ca parte din unul dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros.

Utilizarea numelui Warner Bros., care este reprezentativ pentru povestea sa unică, pentru conţinutul său de calitate îndrăgit la nivel mondial şi pentru storytelling-ul remarcabil, va duce, de asemenea, la o creştere a gradului de conştientizare a mărcii.

Marion Rathmann, vicepreşedinte Entertainment Channels în Germania, Polonia, România şi Marea Britanie la WarnerMedia, a transmis: „Warner Bros este o marcă mult mai cunoscută, iar rebrandingul ne va ajuta să facem postul de televiziune accesibil unui public şi mai larg. Şi asta pentru că aproape niciun alt brand nu reprezintă o poveste creativă şi autentică la nivel global. Cu producţiile noastre programate pentru această toamnă, oferim spectatorilor şi fanilor noştri «Entertainment Nelimitat» sub marca Warner TV”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.