Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De teama coronavirusului, Malaysia a impus o interdicție temporară de călătorie pentru cetățenii chinezi

Los Angeles Times
pneumonia virala boala masca

Malaysia a impus o interdicție temporară de călătorie pentru cetățenii chinezi din orașul Wuhan și provincia Hubei în încercarea de a împiedica răspândirea coronavirusului, în timp ce Mongolia a decis închiderea graniței cu China, potrivit Al-Jazeera, potrivit Mediafax.

Guvernul a decis să impună aceste măsuri cu efect imediat ca urmare a creșterii numărului de decese cauzate de virusul gripal în China, potrivit unui comunicat emis de cabinetul premierului malaysian, carea a adăugat că interdicția va fi ridicată imediat ce situația va reveni la normal.

Malaysia a informat că a confirmat patru cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

De asemenea, o altă țară din regiune, Mongolia a decis să-și închidă granița cu China atât pentru mașini, cât și pentru pietoni în eforturile de a reduce răspândirea virusului.

Document care ar putea stârni revolta SUA: UE înăsprește regulile pentru a proteja afacerile europene

”Pietonii și autovehiculele au primit interzicție să traverseze granița cu China”, a declarat duminică vicepremierul Enkhtuvishin Ulziisaikhan, adăugând că școlile și universitățile vor rămâne închise până pe data de 2 martie, împreună cu alte locuri publice.

”Evenimentele publice sunt, de asemenea, interzise. Evenimente publice înseamnă conferințe, orice manifetație publică cum ar fi competițiile sportive, de divertisment sau călătorii și competiții”, a precizat acesta.

Numărul deceselor provocate de coronavirus a crescut la 81 în China, iar numărul total de cazuri de îmbolnăvire confirmate a ajuns la 2.744, a anunțat comisia națională de sănătate din China într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.