Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De tot râsul! Protest în Piața Constituției cu un singur tractor / FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
protest tractor

Încep protestele fermierilor și transportatorilor în Capitală. Vor fi trei zile de manifestații în Piața Constituției, la care a fost anunțată prezența unui singur utilaj. Asta deși Primăria Capitalei a aprobat participarea la protest a 200 de vehicule şi a maximum 5.000 de participanţi.

Potrivit traseului aprobat, de la ora 6.00 urma să aibă loc adunarea mijloacelor auto (maxim 100 tractoare şi 100 capete tractor de tir) pe Șos. Alexandriei, iar între orele 6:30-7:00, era programată deplasarea mijloacelor auto până în Piaţa Constituţiei.

Duminică dimineață, la ora 7.30, în Piața Constituției erau un cap tractor de TIR cu un tractor pe platformă și trei autovehicule civile.

Ora de începere a protestului a fost stabilită pentru ora 9.30.

Prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, a declarat sâmbătă, referitor la protestul fermierilor și transportatorilor care urmează să aibă loc în București că, până la ora 16.00, doar un singur camion cu remorcă a fost anunțat că va participa.

content-image

content-image

content-image

content-image

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Eșec și la Timișoara

Vineri, aproximativ 30 de fermieri cu 20 de utilaje protestau în centrul Timișoarei, după ce Primăria a aprobat acțiunea, care se poate derula până miercuri, 24 ianuarie.

Organizatorii anunțaseră că vor fi peste 200 de participanți, iar acțiunea va fi una pașnică, doar a fermierilor, din rândurile cărora vor fi eliminați cei care vor intenționa să se infiltreze fără să aibă legătură cu protestul și toți cei care nu vor avea un comportament civilizat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.