Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De ziua ei, Bătrâna Doamnă și Mircea Rednic îi așteaptă pe micuții fani la stadion

Mircea Rednic

Ziua de joi e una specială în familia roș-albă a clubului de fotbal UTA Arad. 18 aprilie 2024 e ziua în care se împlinesc 79 de ani de când baronul Francisc Neuman a ăus bazele legendarului club arădean. Sărbătoarea din acest an UTA Arad o dedică în totalitate copiilor Aradului, potrivit mediafax.

„Vrem să le mulțumim pentru că ne-au susținut cu miile în clipe grele, ne-au arătat ce înseamnă să iubești sincer și ne-au întărit.”, scriu cei de la UTA Arad, în mediile de socializare.

Supranumită „Bătrâna doamnă”, aidoma italienilor de la Juventus Torino, gruparea arădeană a decis să acorde exclusivitate copiilor la sărbătoarea de joi. Acei copii care au fost prezenți în număr mare la Stadionul Francisc Neuman, atunci când accesul suporterilor adulți a fost interzis de către Comisia de Disciplină a FRF.

„Pe voi, copii, vă așteptăm să ne bucurăm împreună! Ne vedem mâine, 18 aprilie, ora 16:00, la fan-shop-ul de la Arena Francisc Neuman. Vor fi acolo pentru voi, pregătiți de fotografii sau autografe, Mircea Rednic alături de Florin Iacob, Rareș Pop, Claudiu Micovschi și Cătălin Vulturar.
Haideți să fim împreună de ziua noastră, a tuturor utiștilor și să-i spunem cu toții ”La mulți ani” echipei pe care o iubim!”, mai scriu în invitația lor cei de la UTA Arad.

UTA Arad, care își trage numele de la „Uzina Textilă Arad”, este de 6 ori campioană a României și deținătoare a douătrofee Cupa României. Culorile roș-alb au fost împrumutate de la Arsenal Londra, echipa favorită a baronului Francisc Von Neuman, întemeietorul echipei.

Arădenii dețin și acum recordul la golaveraj realizat în sezonul 1947/48, când au marcat 149 de goluri și au primit doar 21.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.