Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De Ziua Mondială fără mașini, Klaus Iohannis a pus o poză veche în care merge pe bicicletă: 'Protejarea mediului e obligația noastră'

Inquam Photos/ Octav Ganea
iohannis bicicleta

Președintele Klaus Iohannis a trasmis, duminică, un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale fără mașini, susținând că într-o lume afectată de schimbări climatice cauzate de poluare, protejarea mediului înconjurător devine obligatorie. Șeful statului a postat și o fotografie cu el pe bicicletă, o fotografie mai veche, din primăvara anului trecut. Interesant este că postarea pentru protejarea mediului vine la doar două zile de la depunerea candidaturii sale pentru un nou mandat de președinte. Iohannis a depus la BEC peste 2.200.000 de semnături, pe hârtie, deși necesarul era de doar 200.000.

„Într-o lume afectată tot mai mult de schimbările climatice cauzate de poluare, protejarea mediului înconjurător devine obligația și responsabilitatea noastră, a tuturor. #ZiuaMondialăFărăMașini #PentruoRomânieNormală”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Pe 22 septembrie se sărbătorește Ziua Mondială fără mașini.

Consiliul General al Municipiului București a votat în ședința de pe 27 august o hotărâre prin care anual, pe 22 septembrie, între orele 9:00 și 17:00 se interzice circulația vehiculelor cu motor în centrul Capitalei.

Citește și: Klaus Iohannis ar putea pierde lupta pentru Cotroceni! Cum încearcă să-i înșele Andrei Caramitru pe votanții liberali

„Ziua de 22 septembrie 2019 va fi desemnată ca fiind „Ziua fără autoturisme”, în Municipiul Bucureşti. Pe 22 septembrie 2019, între orele 9:00 şi 17:00 se interzice circulaţia vehiculelor cu motor, inclusiv LPG, vehicule electrice, cu 2, 3 sau 4 roţi în arealul: Bulevardul Decebal – de la strada Dristorului până la Piaţa Alba Iulia, Bulevardul Unirii – de la Piaţa Alba Iulia până la Piaţa Constituţiei, fără afectarea traficului pe Bulevadrul Libertăţii, iar la intersecţia cu Strada Dristorului cu Bulevardul Decebal se va asigura traversarea acestuia”, se arată în proiectul de hotărâre care a fost introdus pe ordinea suplimentară a şedinţei CGMB.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.