Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

De Ziua Națională a României, Vladimir Putin și Donald Trump se întâlnesc pentru a 'împărți' lumea

Vladimir Putin Donald Trump

Președintele american Donald Trump va avea o întâlnire bilaterală cu omologul său rus Vladimir Putin, în data de 1 decembrie, în cadrul summitului G20 din Argentina, coform unui document de la Kremlin, citat de Reuters, informează Mediafax.

Oficialii de la Kremlin au transmis miercuri că scopul principal al întâlnirii celor doi lideri este de a depăși „impasul” din relațiile diplomatice ale celor două țări.

Printre subiectele care vor fi discutate se numără stabilitatea strategică, situația din Siria, conflictul cu Iranul și problemele legate de Coreea de Nord.

Președintele Donald Trump declarase marți că ar putea anula întrevederea cu omologul său rus Vladimir Putin la summitul liderilor din G20, pe fondul escaladării tensiunilor între Rusia și Ucraina.

Citește și: Episod STÂNJENITOR pentru Dăncilă, la Alba Iulia! Protestatarii continuă să scandeze: 'Demisia' și 'Guvern de hoți și de mafioți'

Summitul Grupului naţiunilor dezvoltate şi emergente (G20) se va desfăşura în Buenos Aires, Argentina, pe 30 noiembrie - 1 decembrie 2018.

„Problemele legate de relațiile bilaterale vor fi primele discutate. Ar trebui să începem să discutăm despre relațiile bilatale, securitatea strategică, dezarmare și conflictele regionale”, a declarat Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin.

Miercuri, în Parlamentul României, liderii României au transmis mesaje într-o ședință solemnă a Parlamentului consacrată Centenarului. Principalii politicieni nu s-au putut abține să nu se atace reciproc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.