Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Debbie Harry a anunţat că Blondie va efectua un turneu în Marea Britanie în 2021

romanticfm.ro
top muzical

Debbie Harry, solista trupei rock americane Blondie, a anunţat că formaţia urmează să efectueze un turneu în Marea Britanie în 2021, informează Daily Mail marţi.

Debbie, care a format grupul alături de chitaristul Chris Stein în 1974, a declarat că anunţarea veştii în timpul unei pandemii este un "semn de gândire pozitivă", mai ales că a dezvăluit şi că în perioada carantinei formaţia a lucrat la melodii noi.

''Mi-a fost teribil de dor să fiu în Marea Britanie şi mi-ar face mare plăcere să fiu din nou în turneu şi să cânt", a declarat ea.

Citește și: Ieșire de ultimă oră a lui Carmen Tănase: ‘Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!’

"Am început să lucrăm la melodii noi, însă din cauza restricţiilor nu am încercat să ne reunim în studio ca grup", a precizat artista, în prezent în vârstă de 75 de ani.

Blondie, ale cărei mari hituri includ melodii precum "Call Me", "Atomic", "Heart of Glass" şi "Sunday Girl", a intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 2006.

Potrivit Daily Mail, turneul din Marea Britanie va include zece date de concerte, trupa urmând să cânte în oraşe precum Londra, Manchester, Cardiff şi Glasgow.

Anunţul vine după ce Debbie a dezvăluit că ceea ce îndepărtat-o de dependenţa ei anterioară de heroină a fost faptul că detesta să achiziţioneze singură drogurile.

Potrivit artistei, chiar şi în perioada de vârf a dependenţei, consumul de droguri a fost unul intermitent, deoarece refuza să ia droguri atunci când avea ceva de lucrat.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.