Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Debut de foc pentru Simona Halep în turneul de la Dubai

simona halep

Simona Halep va participa săptămîna viitoare la turneul de la Dubai, unde va fi principala favorită și nu va juca în primul tur. Astăzi a avut loc tragerea la sorți a turneului, iar în turul doi, a treia jucătoare a lumii va juca împotriva învingătoarei meciului Ana Ivanovici(20) - Daria Gavrilova(33).

Simona Halep și Ana Ivanovici s-au duelat de cinci ori pînă acum, în circuitul WTA, în scorul întîlnirilor directe fiind 3-2 pentru Ivanovici. Ultimul meci a avut loc la Turneul Campionilor, în faza grupelor, cînd Ivanovici a cîștigat în trei seturi, scor 7-6(7), 3-6, 6-3. Cele două au disputat un meci, în 2013, dar atunci Halep s-a retras după doar un set. În 2014, românca și sîrboaica s-au duelat în Fed Cup, cîștig de cauză avînd Ivanovici, care s-a impus cu scorul 3-6, 6-7.

Halep și Gavrilova s-au întîlnit o singură dată, la Indian Wells, în 2015. Atunci, Halep s-a impus în trei seturi, scor 2-6, 6-1, 6-2. Dacă se va califica mai departe, Halep se poate duela cu Barbora Strycova sau Svetlana Kuznețova, iar în semifinale se poate întîlni cu Belinda Bencic(11), Carla Suarez Navarro(8) sau Andrea Petkovici(23). Pe partea cealaltă de tablou se află jucătoare precum Garbine Muguruza (5), Petra Kvitova(9) sau Karolina Pliskova(13), anunţă gsp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.