Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Debut neconvingător pentru Begu și Dulgheru la Indian Wells

irina begu

Jucatoarele de tenis, Irina Begu și Alexandra Dulgheru, au ratat calificarea în turul urmator la Indian Wells. Româncele au fost eliminate în primul tur al turneului american, dotat cu premii de 6.134.605 dolari de catre doua jucatoare venite din calificari.

Irina Begu, locul 35 WTA si care nu mai jucase în circuitul profesionist de la Australian Open, a fost eliminata de nemtoaica Laura Siegemund, 28 de ani, locul 79 WTA în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-4, într-un meci care a durat doua ore și 21 de minute. Un singur meci mai disputasera cele doua sportive, în 2015, la Charleston. Atunci Begu s-a impus în doua seturi, 6-2, 7-6, potrivit Mediafax.

Alexandra Dulgheru, locul 93 WTA a pierdut în doar doua seturi, 0-6, 1-6 meciul cu americanca Nicole Gibbs, locul 95 WTA într-un joc care a durat 62 de minute.

Pentru prezenta în primul tur al turneului din California, româncele se vor alege cu câte 11.970 de dolari ?i 10 puncte WTA.

Tot miercuri seara, Simona Halep si-a aflat adversara din turul al doilea. A 5-a favorita a turneului de la Indian Wells, o va întâlni pe americanca Vania King 27 ani, locul 202 WTA, care a învins-o pe compatrioata sa Taylor Townsend, cu 6-2, 6-3. King a câ?tigat singura confruntare directa cu Halep, în 2010, în calificari la Montreal, cu 7-6, 6-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.