Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decăderea progresivă a două mari rivale ale Simonei Halep: Garbiñe Muguruza și Caroline Wozniacki sunt OUT de la Cincinnati

Forbes
Caroline Wozniacki

Garbiñe Muguruza, 9 WTA, a continuat și la Cincinnati forma slabă din ultima vreme. Iberica a fost învinsă în turul II de ucraineanca Lesia Tsurenko, 44 WTA, scor 6-2, 4-6, 4-6, după două ore și două minute de joc, scrie gsp.ro.

După o evoluție solidă în primul set, jocul Muguruzei s-a prăbușit. A greșit nepermis de mult în setul secund, adjudecat de ucraineancă cu cu 6-4.

Decisivul a fost un adevărat roller coaster pentru campioana de anul trecut de la Cincinnati. A condus cu 4-1, dar a pierdut inexplicabil următoarele 5 game-uri.

În urma acestei înfrângeri, Muguruza va părăsi începând de luna viitoare TOP 10. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din iulie 2017.

WOZNIACKI A ABANDONAT!

Nu doar Muguruza traversează o perioadă neagră în circuit. Daneza Caroline Wozniacki (2 WTA) a ajuns la trei înfrângeri consecutive și nu a mai câștigat un meci de mai bine de o lună.

Principala urmăritoare a Simonei Halep s-a retras după primul set al disputei cu olandeza Kiki Bertens, 17 WTA. Wozniacki a pierdut primul set cu 4-6 și a abandonat înainte de startul actului secund, din cauza unor probleme la genunchiul stâng.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.