Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decăderea PSD- verdictul dur al lui Cristoiu: De la 'partidul de bandiți' în epoca Dragnea, la 'partidul de telenovelă turcească'

2.bp.blogspot.com
ion cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu remarcă, într-un editorial din Evz.ro, "prăbușirea imaginii PSD". Dacă pe vremea lui Dragnea, PSD era considerat "un partid de bandiți", ca imagine publică, a evoluat la imaginea unui partid condus de o ”Proastă”, iar acum a ajuns un "partid de telenovelă turcească" - este verdictul dur al lui Cristoiu.

"Slavă Domnului că nu sînt PSD-ist! Dar ce spun eu? Slavă Domnului că am fost critic pînă acum cu PSD! Slavă Domnului că n-am votat-o pe Viorica Dăncilă, așa cum am anunțat, pentru că n-am fost la vot în al doilea tur! Dacă aș fi fost PSD-ist, aș fi luat-o la fugă din studioul emisiunii și m-aș fi ascuns în WC, încuindu-mă pe dinăuntru și strigînd într-una, deși nimeni nu bătea la ușă, Ocupat! Ocupat! Așa rușine aș fi încercat dacă aș fi fost PSD-ist.

Andrei Caramitru s-a DEZLĂNȚUIT după schimbarea de la fruntea PSD: Maricică Ciolacu, mai agramat ca Dăncilă

Ba mai mult, mi-ar fi fost rușine și dacă aș fi lăudat vreodată în ultimii ani PSD. Marți, 26 noiembrie 2019, jumătate de noapte, am asistat la punctul maxim al prăbușirii de imagine a PSD. În epoca Liviu Dragnea, PSD era un partid de bandiți, ca imagine publică. Stîrnea ură și, deseori, teamă. A venit la șefie Viorica Dăncilă. Pînă duminică, 24 noiembrie 2019, seara, PSD a fost, ca imagine publică, un partid condus de o ”Proastă”. Și dacă ai fi fost Einstein și te-ai fi prezentat ca PSD-ist sau doar ca simplu simpatizant, ți s-ar fi spus că ești analfabet. De duminică, 24 noiembrie 2019, seara, PSD a devenit, în imaginea publică, un partid de telenovelă turcească. Stîrnind rîsul mai ceva decît o declarație de iubire pe Kanal D...

Opinia publică nu uită că președintele PSD a fost învins de adversarul de la Cotroceni. Viorica Dăncilă pierduse la scor umilitor în fața lui Klaus Iohnannis.

Cum să mai poată face Opoziție credibilă la Klaus Iohannis? Cum să mai fii demn în fața unuia care ți-a învinețit ochiul?! l PSD avea nevoie de un nou început. Acest nou început impunea o lovitură de imagine răsunătoare. PSD era primul partid postdecembrist care dovedea că demisia de onoare funcționează și în România tranzacționistă. Viorica Dăncilă n-a demisionat. Discursul din seara celui de-al doilea tur a ținut să justifice asta prin prezentarea înfrîngerii drept o victorie", scrie Ion Cristoiu în editorial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.