Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decanul Facultăţii de Medicină din Sibiu atrage atenția, după ce s-a vindecat de COVID-19: 'Nu este o glumă; este o boală serioasă'

Facebook
medic doctor spital

Decanul Facultăţii de Medicină din Sibiu, medicul Radu Fleacă, vindecat de COVID-19, atrage atenţia că aceasta este "o boală serioasă, care creează probleme dificile".

"Este o boală serioasă, care poate şi creează probleme dificile, şi nu mă refer aici din punct de vedere al sistemului economic şi la încărcarea sistemului sanitar, ci vorbesc din punct de vedere al pacientului care a trecut prin aşa ceva şi care îşi lasă amprenta asupra capacităţii fizice şi psihice pentru o perioadă mult mai lungă decât o gripă. Încă nu se ştie cum este evoluţia acestui virus şi a pacienţilor şi a imunităţii, sunt o grămadă de necunoscute, dar nu sunt eu cel mai în măsură să ofer date ştiinţifice despre acest virus", a declarat Radu Fleacă, marţi, într-o conferinţă de presă, conform agerpres.ro.

Florin Cîțu a EXPLODAT înainte de votul decisiv pe mărirea pensiilor cu 40%: Vom ataca la CCR


Medic ortoped la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, Radu Fleacă, spune că nu ştie cum s-a infectat cu noul coronavirus.

"Noi cred că ne protejăm cel mai mult. Eu, personal, am purtat tot timpul mască şi afară, nu am fost în spaţii aglomerate, dar nu ştiu de unde am luat boala. Măcar mă bucur că nu am transmis decât soţiei mele, din păcate, dar nu am reuşit să infectez pe altcineva", a precizat Radu Fleacă.

Decanul Facultăţii din Sibiu le transmite celor care nu cred că există boala provocată de noul coronavirus că aceasta "nu este o glumă".

"Nu pot să vă transmit mesajul meu direct şi consideraţia pe care le-o acord acelor persoane (care nu cred în noul coronavirus - n.r.), dar nu trebuie să avem nicio psihoză. Dar nu este o glumă", a concluzionat Radu Fleacă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.