Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'DECAPITĂRI' în administraţia publică, după DESCINDERILE ofiţerilor DGA: Un funcţionar public, trimis în judecată pentru luare de mită

inquamphotos.com / Octav Ganea
mita, bani marcati

Şeful unui serviciu din administraţia publică din Călăraşi a fost trimis în judecată pentru luare de mită, după ce acesta a luat bani pentru a concesiona două locuri de veci, scrie AGERPRES.

Citeşte şi: Audiere BOMBĂ: Unul dintre procurorii 'de elită' ai DNA dă explicaţii la CSM

Potrivit unui comunicat al Serviciului Judeţean Anticorupţie (SJA) Călăraşi, un bărbat în vârstă de 50 ani din municipiul Călăraşi a sesizat ofiţerii de poliţie judiciară cu privire la faptul că funcţionarul în cauză i-a pretins suma de 2.000 euro în scopul concesionării a două locuri de veci.

Denunţul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, iar în baza acestuia echipa operativă alcătuită din ofiţerii DGA - Călăraşi şi procurorul de caz au realizat prinderea în flagrant a funcţionarului, după ce a primit suma menţionată.

Citeşte şi: Consiliul Concurenţei a făcut RAVAGII în sistemul medical: Sancţiuni DRASTICE pentru cinci centre medicale şi două bănci de celule stem

În cauză s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Tehnic şi al Serviciului Operaţii - Structura Centrală DGA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.