Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decese misterioase în SUA: Toate persoanele purtau brăţări portocalii de hârtie

politie sua

Poliţia din Pittsburgh investighează “o situaţie medicală”, după ce trei persoane au murit şi alte patru au fost spitalizate duminică dimineaţă. Toţi cei şapte purtau brăţări portocalii din hârtie, folosite de obicei pentru accesul în anumite locuri şi la anumite evenimente, relatează cnn.com.

Wendell Hissrich, director al Siguranţei Publice din Pittsburgh, a declarat că cei şapte se pare că sunt bărbaţi de vârstă mijlocie.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Autorităţile au intervenit după ce au fost alertate în privinţa unui bărbat care era inconştient, în zona de sud a oraşului Pittsburgh, noaptea trecută, la ora 02.00. La faţa locului s-a constatat decesul bărbatului.

La scurt timp după acest caz, paramedicii au fost chemaţi pentru un alt bărbat, care era “cumva conştient” şi avea simptome similare cu cele ale celuilalt bărbat. Acesta a fost transportat la un spital din apropiere.

Citește și: Klaus Iohannis ar putea pierde lupta pentru Cotroceni! Cum încearcă să-i înșele Andrei Caramitru pe votanții liberali

În urma cercetărilor poliţiei cu privire la cei doi bărbaţi, s-a ajuns la un apartament în care au mai fost găsite cinci persoane. Două dintre persoane erau deja moarte, iar celelalte trei au fost spitalizate.

Cei spitalizaţi sunt unii în stare gravă şi alţi în stare critică, a precizat Hissrich, informează news.ro.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

Proprietarii clădirii în care se află apartamentul au cooperat cu autorităţile şi nu există indicii că ar exista vreun pericol cu privire la siguranţa celor din imobil.

Poliţia anchetează locurile de desfăşurare a unor evenimente, unde participanţilor li s-au înmânat brăţări.

Citește și: Scenariu cutremurător! ‘Pentru asta a fost executat politic Dragnea’/’Un act de trădare națională a președintelui și premierului’

Autorităţile au făcut un apel către public ca în cazul în care ştiu vreun eveniment la care participanţilor li s-au dat brăţări portocalii să sune la poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.