Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia de ultimă oră luată de soția lui Michael Schumacher

michael schumacher

Au trecut 30 de zile de la accidentul grav suferit de Michael Schumacher la schi, pe pârtia Meribel, iar septuplul campion mondial de Formula 1 se află în continuare în comă, la spitalul din Grenoble, în timp ce informaţiile cu privire la starea sa de sănătate sunt cenzurate cu atenţie de medici şi de familie.

Michael Schumacher îi îngrijorează din ce în ce mai tare pe medici. Întrebat de AFP cu privire la starea de sănătate a lui Michael Schumacher, purtătorul de cuvânt al campionului german, Sabine Kehm, a revenit la ultimul raport medical, emis pe data de 17 ianuarie, calificând starea fostului mare pilot de Formula 1 ca fiind "stabilă", dar mult mai "critică" decât înainte, fără a oferi alte amănunte.

În continuare, medicii sunt extrem de îngrijoraţi cu privire la starea sa, iar Gérard Audibert, responsabilul unităţii de reanimare neurochirurgicală de la Spitalul din Nancy a declarat: "Impactul traumei va provoca un edem. Este ca atunci când apare o umflătură după ce ţi-ai luxat glezna".

Chiar dacă Schumacher şi-ar reveni, profesorul Mantz avertizează: "Momentul în care pacientul se poate recupera la nivel neurologic şi calitatea recuperării sunt imposibil de prezis cu certitudine astăzi".Profesorul Audibert spune şi el că un handicap definitiv într-un caz ca al lui Michael Schumacher poate fi constatat abia la doi an de la accident.

Corinna Schumacher, soţia campionului, a luat o decizie de ultimă oră. Conform presei din Germania, ea a decis ca Schumi să fie vizitat doar de familie şi prieteni foarte apropiaţi. Decizia a fost luată pentru a evita apariţia în presă a informaţiilor despre starea de sănătate a campionului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.