Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia DNA după ce procurorii l-au prins în flagrant

dna

Procurorii DNA Alba Iulia l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Marius Vingerzan, la data faptei director al Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, pentru luare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 2015-2016, Marius Vingerzan a pretins de la un om de afaceri (martor denunţător) suma totală de 20.000 euro, din care a primit, în tranşe, sumele de 5.500 euro şi 2.000 lei, pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

Citește și: O elevă a pozat goală la școală: Cum și-a motivat gestul / FOTO

Procurorii susţin că este vorba de încheierea, în cursul anului 2015, a unui contract de închiriere între Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu şi firma omului de afaceri pentru o chirie lunară modică (500 euro/lună) raportat la dimensiunile şi poziţionarea spaţiului şi efectuarea demersurilor necesare pentru încheierea unui act adiţional prin care a fost prelungită durata iniţială a contractului, de la 10 ani la 20 de ani, în sensul obţinerii avizului Asociaţiei Naţionale a Caselor de Cultură a Sindicatelor din România.

În context, la 12 aprilie 2016, Marius Vingerzan a primit de la omul de afaceri o altă tranşă de 5.000 euro, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Citește și: INEDIT Un barbat a cerut in justitie un ordin de restrictie impotriva lui Dumnezeu. Motivul este HALUCINANT

În cauză, a fost dispusă măsura asiguratorie a sechestrului unui imobil ce aparţine acestuia. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Sibiu, cu propunere de a se menţine măsurile preventive şi asiguratorii dispuse în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.