Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum înclină decizia în PSD: MOȚIUNE DE CENZURĂ separat

PSD
PSD sigla

Biroul Permanent Național al PSD s-a reunit în această dimineață pentru a lui o decizie cu privire la criza politică din acest moment. Potrivit surselor noastre este foarte posibil ca forul de conducere al social-democraților să anunțe depunerea propriei moțiuni de cenzură la adresa Guvernului Cîțu la textul căreia vor fi invitate să adere și celălalte partide interesate.

De altfel în cadrul unei dezbateri interne lansate ieri pe grupurile interne președintele Marcel Ciolacu susținea că partidul pe care îl conduce nu trebuie să susțină Moțiunea depusă de Aliața USR PLUS și AUR care nu face nici un fel de referire la guvernarea USR PLUS. De asemenea el susținea că PSD nu poate fi folosit de Barna și Cioloș în disputele lor cu Florin Cîțu și o parte din PNL.

Social-democrații au prezentat de altfel un draft de text al Moțiunii de cenzură înaintea USR PLUS  - AUR și erau anunțate și semnăturile necesare depunerii ei, dar șefii PSD au susținut că o vor depune doar în momentul în care vor fi siguri că aceasta va si trece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.