Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia juriului din Michigan cu privire la averea legendarei artiste Aretha Franklin

consequenceofsound
Aretha Franklin

Un proces desfăşurat în statul american Michigan, pentru a rezolva disputa legată de averea regretatei cântăreţe Aretha Franklin a fost finalizat în numai o zi, informează Rador.

Un juriu a decis că un bilet scris de mână în 2014, găsit ascuns într-o canapea, este, într-adevăr, un testament valid. Un proces a rezolvat cinci ani de incertitudine pentru familia artistei. După ce ea a murit, la 76 de ani, familia credea că nu există niciun testament. La un an după decesul ei, însă, în 2019, au fost găsite două documente scrise de mână în casa ei din Detroit.

Unul era încuiat într-un dulap şi data scrierii lui a fost stabilită ca fiind 2010, iar celălalt se afla într-un caiet în canapeaua cântăreţei, şi fusese scris în 2014. Unul dintre fii a susţinut că primul document este cel valabil. Juriul nu a fost de acord şi a decis ca cel mai recent să fie considerat drept testament. În ciuda diferenţelor dintre ele, ambele documente precizează că fiii ei vor împărţi drepturile pentru muzica Arethei Franklin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.