Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia luată de Olanda: Trimite pacienții din spitalele care nu mai au locuri în Germania

Operation World
Olanda

Sistemul spitalicesc olandez este supus unei presiuni tot mai mari din cauza internărilor în contextul în care numărul zilnic de cazuri de noul coronavirus a ajuns la un nou record şi ar urma să înceapă să transfere unii pacienţi în Germania în două zile, a anunţat asociaţia spitalelor joi, relatează Reuters.

Aproape jumătate dintre paturile de la terapie intensivă sunt ocupate de pacienţi cu COVID-19, a declarat şeful asociaţiei LNAZ, Ernist Kuipers.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

"Şi cu siguranţă lucrurile nu se vor încheia aici", a mai spus el presei. "Numărul internărilor din spitale va continua să crească cel puţin până la sfârşitul lunii", a adăugat Kuipers, scrie agerpres.ro.

Numărul cazurilor zilnice de COVID-19 a fost de 9.271 joi, a anunţat Institutul naţional pentru sănătate publică (RIVM).

Citește și: Un fost șef al Serviciului de Informații Externe ‘atacă’ alegerile parlamentare! Va candida pe listele partidului lui Victor Ponta

Guvernul a impus un lockdown parţial pentru a limita răspândirea pandemiei pe 14 octombrie, printre măsurile luate aflându-se şi închiderea tuturor barurilor şi restaurantelor din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.