Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizia RADICALĂ luată de Prințesa Haya, pentru a se căsători cu bodyguardul său

Emirates Woman

Printesa Diana și iubitul ei, Dodi al Fayed, au murit cu 22 de ani în urmă, iar două decenii mai târziu Londra trăiește o altă poveste de dragoste controversată. Diferența este că prințesa Diana nu a fost un 'hoț' și nu a fugit de acasă ca să se căsătorească cu iubitul ei. Pe de altă parte, Dodi al Fayed a fost o persoană bogată educată și un regizor de film prin profesie, potrivit weeklyblitz.net.

Pe când, în cazul Prințesei Haya, este vorba despre o persoană care a furat milioane de dolari de la soțul bogat și a fugit din Dubai pentru a se căsători cu un ex-soldat al armatei britanice -  sărac, în acest caz, și, de asemenea, să treacă la religia iubitului, adică la creștinism.

Prințesa Haya Bint Al Hussain are relații considerate ”inadecvate” cu bodyguardul său, care de altfel s-a separat de soție în 2018. Prințesa Haya i-a cumpărat lui Russell Flowers mai multe cadouri scumpe și un Range Rover.

După ce Russell Flower a divorțat de soția sa, prințesa Haya și-a cumpărat o fermă pentru a se stabili într-un sat lângă Newmarket, Suffolk.

Russell Flowers este un fost soldat de infanterie și are relații cu Printesa Haya de trei ani. El este așadar cu 9 ani mai tânăr decât Haya.

Prietenul prințesei Haya a devenit apropiat de ea în timpul când a fost ofițer de protecție al prințesei Haya. Prințesa a fugit din Dubai doar din cauza relațiilor sale romantice cu Russel Flower, alături de care vrea să întemeieze o familie.

Potrivit contului său de pe LinkedIn, Russell Flower a lucrat timp de doi ani la un birou de securitate maritimă care deservește petrolierele aflate în pericol de deturnare de către pirații de pe coasta Somaliei. În 2012 s-a alăturat grupului Knight Security și, doi ani mai târziu, echipei UK Mission Enterprise Ltd.

Guvernul din Dubai deține firma de securitate de la Belgravia, care asigură protecție non-stop pentru familia regală din Dubai, inclusiv la reședințele sale din Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.