Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie-șocantă în Italia: Ce au hotărât judecătorii

ciocanel judecator

Curtea Supremă din Italia a decis că nu este o infracțiune să te masturbezi în public, chiar dacă faci acest lucru cu intenția clară de a fi văzut de ceilalți.

Potrivit The Independent, La Corte di Cassazione a trebuit să dea un verdict în cazul unui bărbat de 69 de ani, care a fost prins în timp ce se masturba în fața unor studenți, în campusul Universității din Catania.

Citește și: Traficantă de droguri, prinsă în Ploiești

La Repubblica a informat că Prefectura locală din Catania și Curtea de Apel au fost de acord că Pietro L. ar trebui condamnat la trei luni de închisoare cu executare și la plata unei amenzi de 3.420 de euro.

Dar judecătorii Curții Supreme au invocat o reformă recentă a Guvernului, potrivit căreia ”actul nu este prevăzut în lege ca fiind o infracțiune”.

Cazul lui Pietro L. se va întoarce acum la prefectura din Catania pentru a se da un nou verdict. La Corte di Cassazione a stabilit că bărbatul trebuie să primească o amendă între 5.000 și 30.000 de lire. În luarea deciziei, mai precizează The Independent, Curtea Supremă a luat în calcul faptul că Parlamentul italian a votat anul trecut o lege prin care era dezincriminat actul de a te expune în locuri frecventate de fete cu scopul de a fi văzut când te masturbezi, anunță The Independent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.