Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie bombă a procurorilor: Dosarul lui Cristian Pomohaci a fost CLASAT

www.realitatea.net
Cristian Pomohaci

Dosarul in care părintele Cristian Pomohaci este cercetat pentru raporturi sexuale cu minori a fost clasat, potrivit România TV. Procurorii au considerat ca faptele sunt prescrise, timpul scurs de la comiterea acestora fiind de mai mult de zece ani.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Aceste modificări la Codul Rutier vă vor lăsa fără mașină

Chiar daca s-a dispus clasarea, procurorii au efectuat mai multe cercetari in cauza. La percheziția făcută la Cristian Pomohaci acasă, imediat după declanșarea anchetei, procurorii au găsit o tabletă a părintelui, care ar fi aratat, potrivit sursei citate, ca ar fi accestat de mai multe ori site-uri pentru homosexuali.

Mai mult, la dosar ar fi declarații ale unor bărbați, care atunci erau minori, care ar fi povestit că au fost racolați în urmă cu câțiva ani de Cristian Pomohaci, pentru a întreține relații sexuale.

Un alt martor, in prezent student in Olanda, le-ar fi spus procurorilor ca atunci când avea 16 ani ar fi fost contactat pe un site de Cristian Pomohaci, ca s-ar fi întâlnit și ar fi întreținut de trei ori acte sexuale contra unor sume de bani.

Sursa citata mentioneaza si alte povesti similare, multe presupuse victime facand dezvaluirile abia dupa ce Cristian Pomohaci a ajuns in atentia publica.

Unul dintre martori povestește că el vedea în fiecare dimineați că iese un băiat din camera lui Cristian Pomohaci și că era un privilegiu și apăruse invidie între ei cine doarme cu preotul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.