Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie BOMBĂ în dosarul 'fermei de porci'. Ilie Dragne scapă de acuzația de complicitate la evaziune / UPDATE

Ultima Ora breaking news

UPDATE: Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia din Teleorman, unde acţionar majoritar este fiul lui Liviu Dragnea, a fost trimis în judecată, alături de alte 4 persoane. Acesta este judecat pentru folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii. Acuzaţia de complicitate la evaziune, clasată, potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE de Ministerul Public.

*

Ilie Dragne, administratorul firmei de porci Ferma Salcia SA, unde acţionar majoritar este fiul lui Liviu Dragnea, scapă de acuzații după ce dosarul a fost clasat. Anunțul a fost făcut de avocatul Maria Vasii la Antena3.

„Nu pot decât să salut curajul și onoarea d-lui procuror, care nu a fost antrenat în acele intenții de manipulare, în acest dosar. Așadar, soluția este de clasare în ceea ce-l privește pe dl Dragne Ilie. S-a constatat că nu există faptă penală”, a spus Maria Vasii.

Cu privire la celelalte persoane reținute în acest dosar, avocatul a spus că: „Pentru celelalte persoane, în funcție de situația fiecăruia, instanța a fost învestită prin rechizitoriu. Este vorba de societăți comerciale care nu aveau nicio legătură cu ferma de porci”.

Pe 11 august, nouă persoane, printre care Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, deţinută de fiul liderului PSD, au fost reţinute pentru 24 de ore în dosarul în care societatea care deţine ferma este vizată pentru evaziune fiscală. Prejudiciul, estimat la nouă milioane de euro.

În urma percheziţiilor, directorului general al fermei, Ilie Liviu Dragne, a fost ridicat de oamenii legii şi dus la audieri, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1.

Potrivit datelor Registrului Comerţului, ferma Salcia este deţinută, în proporţie de 90%, de Ştefan Valentin Dragnea, iar 10% îi aparţin administratorului şi directorului general, Ilie Dragne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.