Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Decizie controversată: Elon Musk angajează la Twitter un celebru hacker

Sky News
Elon Musk

Elon Musk angajează un hacker celebru pentru a îmbunătăți Twitter. George Hotz va lucra la instrumentele de căutare ale rețelei sociale. Dezvoltatorul va lucra timp de trei luni alături de Musk pentru a îmbunătăți instrumentul de căutare al rețelei de socializare. "În ceea ce privește angajările, oamenii care se pricep să scrie coduri sunt prioritatea principală", ar fi spus noul proprietar al Twitter în timpul unei întâlniri cu ceea ce a mai rămas din forța de muncă a companiei.

În ultimele săptămâni, platforma a concediat aproximativ 7.500 de angajați, adică două treimi din cei angajați la nivel global. Din aceeași ședință interceptată de unele media, printre care și „The Verge”, ar fi reieșit că în curând fiecare angajat va trebui să trimită un e-mail lui Musk o dată pe săptămână cu actualizări privind evoluția sarcinilor pe care le-a primit.

Potrivit antreprenorului, reorganizarea companiei va fi marcată inițial de haos și de "multe greșeli", dar se va "stabiliza în timp". Nu lipsește nici ajutorul din partea comunității de dezvoltatori în încercarea de a face din Twitter o platformă mai interesantă și mai sigură. De exemplu, Moxie Marlinspike, fondatorul aplicației de mesagerie Signal, s-ar fi oferit să ajute la protejarea mesajelor private, de la utilizator la utilizator. Este aceeași tehnologie care permite ca discuțiile de pe WhatsApp și alte servicii să nu fie citite de terți, nici măcar de guverne sau de hackeri profesioniști, deoarece sunt criptate.

Hacker-ul american George Hotz a devenit cunoscut la 17 ani, când a ”spart” un telefon Apple iPhone astfel încât să poată fi folosit în orice rețea, nu doar în AT&T, cum își doreau cei de la Apple.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.